Takaisin

RUISKUKAN PÄIVÄKOTI / Visualisointikuvat ja suunnittelun vaiheet

Vuoden 2021 alussa käyttöönotettu Ruiskukan päiväkoti Oulussa on hurmaava kohde ja mainio esimerkki mallistomme suomista muuntelun mahdollisuuksista.

Päiväkodin eri tilojen tunnusvärit roosa, turkoosi ja vihreä on poimittu verhokankaiden kuvioväreiksi, lattiapinnoista löytyvän hillityn harmaan ja lempeän vihreän rinnalle. Haavikko-kuosi luo tasaisten pintojen rinnalle elävän ja leikkisän elementin. Jotakin, missä katse voi hetkisen viivähtää.

Mallistostamme löytyi päiväkodin tiloihin sopiva kuosi Haavikko sekä sen kaksivärinen muunnelma Linnunlaulupuu.

Asiakastapaamista ja verhoehdotusten alustavaa esittelyä varten laadimme kuosia, värejä ja mittasuhteita havainnollistavan visualisointikuvan. Muun sisustussuunnitteluaineiston yhteydessä visualisointikuva luo hyvän mielikuvan kokonaisuudesta.

Ruiskukan päiväkodin verhojen kokonaissuunnitelma eteni sisustussuunnittelijan pöydällä. Tilakohtaiset värisävyt tarkennuttua ja suunnitelmien täsmennyttyä laadimme kuosien visualisointikuvat.

Värien avulla tapahtuvan kustomoinnin lisäksi Ruiskukan päiväkodissa muunneltiin myös kuosia. Parille päiväkodin osastolle toteutettaviin verhokankaisiin sommiteltiin lintujen sijaan oravia.

Visualisointikuvien lisäksi toimitimme mallikankaat, joiden avulla valitut värisävyt ja kokonaisuus saatiin varmistettua.

Mallikangastilauksen yhteydessä on hyvä tilaisuus määritellä myös käyttötarkoitukseen sopivin kangaslaatu. Mallistossamme on useita, paloturvallisia vaihtoehtoja läpikuultavasta Trevirasta pimentäviin kangaslaatuihin. Kangaslaatujen valinnassa olemme mielellämme avuksi.

Lintuja on käytetty myös elävöittämään leikkitilojen lasiseinien teippauksia.

Haluatko lisätä tiedostoja kansioon?

Lähetä tiedostot yhteydenottolomakkeella