Takaisin

VINNARIN PÄIVÄKOTI / Visualisointikuvat SAMMAL

 

 

Eläväpintainen, kahden orgaanisen viivarytmin vaihtelulle perustuva SAMMAL-kuosi on toinen ehdotus Vinnarin päiväkodin verhokuosiksi.

Kuosin voimakkaampaan kuviokenttään on valittu kunkin ryhmän kalusteiden lamiaattivärit keltainen, vihreä ja minttu. Pienemmän viivaston kuvioväri on kaikilla päiväkotiryhmillä sama: lattian harmaan pari astetta vaaleampana sävynä.

 

Ryhmähuoneet, valelaskoskappa

Ryhmähuoneissa ikkunan yläpuolelle asettuva kappaverho on tilan käyttötarkoituksen ja kalusteiden sijoittelun kannalta toimiva ratkaisu.

Sammal-kuosin kappaverhoratkaisu on suunniteltu tuteutettavaksi kahdesta eri kankaasta:

  • Yläosaan yksivärinen kangas (valkoinen)
  • Laskokset tilan teostevärien mukaisesti.


Ryhmät 1 ja 2

Laskoskankaan kuvioväri kalustelaminaattien mukaan:
vihreä 1C53; Tikkurilan Symphony J454

Ryhmät 3 ja 4

Laskoskankaan kuviovärit kalustelaminaattien mukaan:
keltainen 1C45; Tikkurilan Symphony V308

Havainnekuvassa on verhon yläosa toteutettu valkoisen kankaan sijaan beigeen vivahtavalla sävyllä; yhdistyy ryhmätiloissa käytettyyn Haltex-panelointiin.

Ryhmät 5 ja 6

Laskoskankaan kuviovärit kalustelaminaattien mukaan:
minttu 1C39; Tikkurilan Symphony V442

Lepo- ja leikkihuoneet, sivuverho

Kuosin luonne ja kuviopinnan peittävyys tulevat parhaiten esiin pitkässä sivuverhossa, joka on ehdotuksemme lepo- ja leikkitiloihin sekä pienryhmätiloihin.

Lepotiloissa, joiden kalustus sänkyjen vuoksi on niukahko, tuo sivuverho tilaan pehmeyttä ja kodikkuutta. Sivuverholla voidaan myös tarvittaessa päiväunien aikaan peittää / pehmentää pimennysverhon tasaista vaaleaa pintaa.

Havainnekuva on laadittu ryhmätilojen 3 ja 4 keltainen & harmaa -värityksellä.

Sammal-kuosin värisarjassa on kunkin ryhmän teemavärien rinnalle poimittu lattian harmaan pari astetta vaaleampana sävynä. Harmaan tilalle on mahdollista valita myös jokin muut tehosteväri.

Havainnekuvassa virheän rinnalle valittu turkoosi raikastaa kokonaisuutta.

 

Vaihtoehtoinen toteutus / sivuverho:

Havainnekuvassa Sammal-kuosin kuvioaihe on toteutettu vain verhon alalaitaan. Tämän kaltainen sivuverho tuo viivarytmin / kankaan kuvioaiheen lasten silmien tasolle, ja samalla katkaiseen sivuverhon luoman pitkittäislinjan.

 

Tilojen sisustuskokonaisuutta täydentämään ja oleilua pehmentämään olemme poimineet valikoiman kunkin ryhmän teemavärejä mukailevia Kivikko-sohvatyynyjä.

KIVIKKO-tyynyt on valmistettu mallistomme kotimaisesta, paloturvallisesta ja 60 asteen vesipesun kestävästä KIVIKKO-kankaasta. Tyynyjen rakenne- ja materiaalivalinnat on tehty vaativaa käyttöä ajatellen: päällinen on irrotettava ja kangas kestää nyppyyntymättä kovaakin kulutusta ja useita pesukertoja.

Haluatko kommentoida suunnitelmia tai pyytää tarkennuksia?

Kirjaudu verkkopalveluun tai jätä kommenttisi yhteydenottolomakkeella

OTA YHTEYTTÄ